Ik ben Marieke, Hooggevoeligheidscoach, Pedagogisch Hulpverlener en ACT therapeut. Ik vind het geweldig om mensen de kracht en tools te geven om verder te groeien in hun leven, om beter te leren luisteren naar hun gevoel, ontspannen in het leven te staan en te doen wat écht gelukkig maakt. Thema's daarbij zijn gedachten, emoties, waarden, kwaliteiten, dromen en doelen.

 

* Zie je even niet hoe je verder moet?

* Loop je vast in bestaande manieren en patronen?

* Kom je er alleen niet uit en heb je hulp nodig om de regie weer in eigen handen te krijgen?

 

Ik kijk graag samen, welke hulpvragen er spelen en hoe we de balans terug kunnen krijgen.

 

(jong)volwassenen én kinderen

Als hooggevoeligheidscoach begeleid ik (jong)volwassenen en kinderen om meer inzicht te krijgen in deze prachtige karaktereigenschap. Dit inzicht is nodig om hooggevoeligheid te accepteren en te durven zien als een onderdeel van wie je bent! Wat betekent het voor jou als persoon, hoe werkt je zenuwstelsel en welke invloed heeft het op je (dagelijks) leven? Wat heb je nodig als hooggevoelig persoon? Samen ontdekken we wat er nodig is, om hier zoveel mogelijk inzicht en balans in te krijgen. Van last naar kracht!

 

(Hooggevoelige) kinderen zijn enorm puur, verwerken en beleven de wereld op hun eigen unieke manier! Prachtig, maar het kan ook een grote uitdaging zijn, zowel thuis als op school. Met mijn pedagogische achtergrond en de kennis over hooggevoeligheid kan ik begeleiding op maat bieden. Ik vind het belangrijk dat kinderen gehoord en gezien worden en zich blij voelen!

 

Neem gerust contact met mij op, als er vragen zijn! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden, zodat er weer ruimte en rust ontstaat.

 

Marieke Koehorst-Busscher

www.liefenleefcoaching.nl

06-51801227

info@liefenleefcoaching.nl

www.dochtersvantwente.nl

 

 

 

Felicitas Kindercoaching

Cliviastraat 24

7591XK Denekamp

 

06 33 02 33 24

ymke@felicitaskindercoaching.nl

 

IBAN NL 26 RABO 0321 4145 19

KVK-nr 69281637

BTW-id NL002330430B28